csütörtök, április 15, 2010

Lószar

Tisztelt Pályázó!

Köszönjük, hogy megtisztelte bizalmával cégünket.

A beérkezett pályázatokat tanácsadóink egyeztetik Megbízóink elvárásaival, és abban az esetben, ha az Ön pályázati anyaga, szakmai tapasztalata megfelel partnercégünk igényeinek, HR Tanácsadó kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Önéletrajza elküldésével és/vagy a honlapunkon történő regisztrációval, önéletrajza egyúttal automatikusan bekerült adatbázisunkba, így lehetőség van rá, hogy a későbbiekben más, az Ön képzettségének, szakmai tapasztalatának megfelelő állásajánlattal is megkeressük Önt.

Kérjük, hogy folyamatosan kövesse figyelemmel honlapunkat ( www.gwh.hu ), ahol megtalálja a legfrissebb nyitott pozícióinkat és pályázzon azon lehetőségekre, melyek felkeltették az érdeklődését, a hatékonyabb együttműködésünk érdekében.

Adatait a személyes adatok védelméről szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően kezeljük. Kérjük, hogy amennyiben adataiban változások történnek, vagy önéletrajzát törölni szeretné adatbázisunkból, értesítse munkatársainkat a gwh@gwh.hu e-mail címen.

Álláskereséséhez sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel:

A Get Work Hungary Személyzeti Tanácsadó Zrt. csapata

1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
Tel: + 36 1 345 81 08
Fax: + 36 1 345 81 99
Web: www.gwh.hu

Nincsenek megjegyzések: