szerda, június 24, 2009

Női Virtus - Lotyók és kurvák

Női Virtus - Lotyók és kurvák: "Tessék már észrevenni: vannak nők, akik nem érdemlik meg a figyelmet! A pénzre, vagyonra hajtanak, nem az érzelmekre. Ez millió egy nüanszból kiderül. Modern világ, vagy sem, annak is gyanúsnak kell lennie, ha egy nő hamar kapható lepedőakrobatikára. Ilyenkor kb két eset van: 1. (Egyelőre) nem fontos számára a kapcsolat, maga a testiség volt, amire vágyott (az állítással ellentétben, azért ilyen nő kevés van). Ebből, kölcsönös megfelelés esetén azért még esetleg lehet valami. 2. Így akarja biztosítani helyzetét a férfinél, ez által magához láncolni, jogokat formálni.

Szóval, csak óvatosan! Tessék bekukkantani az álarc mögé!
Tessék jobban körülnézni, észrevenni a kevésbé tüsténkedő, rámenősködő (tudom, sokszor csak a többi nőnek tűnik föl, ha egy csaj gusztustalanul nyomul a pasira) 'kínálatot is'
Nem kell félni a dögös csinibabaáktól! Nagy hiba a 'cseszd meg róka a létrádat' elv alapján elkerülni egy nőt, csak, mert túl jól néz ki! Próba szerencse! Kulturált közeledésből még nem lehet baj!

Ugyanakkor, míg a rafinált, megjátszós lotyóknak bedőlnek, valami döbbenetes módon, a férfiak igen gyakran lekicsinylő megvetéssel beszélnek az erotika világában dolgozó nőkről. Nem tudom, ebben mennyire van benne a 'savanyú a szőlő', és a komoly elgondolás. Gyakran leszólják a tán butácska, de lelkes- jólelkű cicababákat is. Nem mondom, hogy minden ilyen lány 'szent', de merem állítani, partnerkapcsolataikban sokkal odaadóbbak és hűbbek, mint az átlag. Az írás elején említettekről már nem is beszélve!

Nem tudom, nem látok be egy férfi fejébe, mi alapján ítél. De csak azt tudom mondani, talán általában felületesen, sodródva, sztereotípiák alapján.

Fiúk! Gondoljátok meg! Érdemes!"

Nincsenek megjegyzések: